Édesnapok 2015. Budai Vár – Szerintünk hozz egy pendrive-ot!

Édesnapok 2015. Budai Vár – Szerintünk hozz egy pendrive-ot!

Az Édes Napok hazánk legnagyobb édességfesztiválja és egyben legszínvonalasabb szakmai seregszemléje. Mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között.

2011 óta több mint százezer látogató élvezhette az év legédesebb hétvégéjét, ami a Budai Várban, rendszeresen szeptember közepén kerül megrendezésre. Az általunk ünnepnek nevezett hétvégén, több mint száz kizárólag tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász mutatja be évről évre újdonságait, kézzel gyártott, magas minőségű termékeit, vagy válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit.  Az Édes Napokon szakmai és populáris programok tucatjai teszik még színesebbé az édességek áltál egyébként is garantált jó hangulatot. A legédesebb hétvégén évről-évre közismert előadókkal, közszereplőkkel és prominens látogatókkal találkozhatunk.

És idén már mi is ott leszünk, a 40-es pavilonban! Színpadi események, hangoskönyvek – offline és online, ahogy tetszik. Az eseményről bővebben a kattintás után. (Azt már mondtuk, hogy jobban jársz, ha hozol egy pendrive-ot?)

😉

Szóljon hozzá a bejegyzéshez!

%d blogger ezt szereti: