Hangoskönyvet ajándékba?

Hangoskönyvet ajándékba?

Szeretteink megajándékozása nem kis fejtörést okoz egy-egy ünnepi alkalom közeledtével, különösen, ha tőlünk távol élnek. Évről-évre tanácstalanul topogunk a multi áruházak kesztyű-bonbon-illatszer háromszögében, és próbáljuk felidézni: az előző évben vajon melyiket választottuk.

Mi volna, ha ezúttal valami egészen különleges, szokatlan, de mégis roppant praktikus ajándékot adnál?

A könyv örök ajándék. A hangoskönyv még praktikus is.

Olvasni – pláne napközben – már csak a szerencsések kiváltsága, de a hangoskönyveket akár vezetés, utazás, házimunka közben is élvezhetjük.

A művek minden esetben szabadon másolhatók később személyes használatra számítógépre, laptopra, táblagépre vagy akár okostelefonra és MP3-lejátszóra, hogy napközben is bármikor és bárhol kéznél legyenek. Az Mp3 formátumnak köszönhetően pedig bármely operációs rendszer és audióeszköz képes azt lejátszani, nincs szükség felesleges konvertálásra és egyéb technikai előkészületekre.

A hangoskönyv mellé most személyes üzeneted, jókívánságaid is továbbíthatod, ezzel is még egyedibbé, intimebbé varázsolva az ajándékozás örömét. Az üzenetet a címzett elektronikus és hagyományos, képeslap formájában is megkaphatja.

Az ajándékba szánt művet Te is kiválaszthatod (és személyes üzenetedben megírhatod neki), vagy rábízhatod a választást a megajándékozottra. Mindkét esetben személyes üzeneted mellé egy Vouchert (egy rövid, számokból és betűkből álló kódot) kap az ajándékozott, amelyet a címzett bármelyik műre beválthat, és azt a későbbiekben szabadon, korlátlan alkalommal letöltheti.

Az ajándékozásnak 3 formáját ajánljuk:

 • Letölthető fájlként, MP3 formátumban
 • Pendrive-on
 • CD-n (Mp3 formátumban)

Árlista:

 • 1 db Voucher elektronikus üzenettel: 5.99 USD
 • 1 db Voucher e-mailben és postai levelezőlapon: 7.99 USD
 • 1 db pendrive rajta a kiválasztott hangoskönyvvel:
  • előre fizetve a honlapon: 12.99 USD (postaköltség díját és az Áfa-t is tartalmazó végösszeg)
  • postai utánvéttel: 5.700 Ft (postai utánvét díját és az Áfa-t is tartalmazó végösszeg)
 • 1 db CD rajta a kiválasztott hangoskönyvvel:
  • előre fizetve a honlapon: 7.99 USD (postaköltség díját és az Áfa-t is tartalmazó végösszeg)
  • postai utánvéttel: 4.500 Ft (postai utánvét díját és az Áfa-t is tartalmazó végösszeg)

Az elszámolás USD devizanemben, napi árfolyamon történik. Nincs bankkártyád? Fizikai adathordozó megrendelése esetén a számlát postai utánvéttel, forintban is kiegyenlítheted. Ez esetben a postai utánvét költségét – 1.875 Ft, mely az Áfa-t is magában foglalja – a megrendelő fizeti. De a fenti árak ezt már tartalmazzák. Postai utánvét esetében a terméket természetesen csak a Te címedre küldhetjük ki, hiszen nyilván Te sem szeretnéd, hogy az ajándék áráért a postás szeretted ajtajában tartsa a markát. 🙂 Utána viszont átadhatod a hangoskönyvet személyesen, vagy akár sima levélként is tovább postázhatod.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, csak válassz a hangoskönyvek közül IDE KATTINTVA, és nyomd meg a kiválasztott mű mellett az “Ajándékba küldöm” gombot!

TheVoicean.com Project Team

Hangoskönyvet ajándékba?” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Szóljon hozzá a bejegyzéshez!

%d blogger ezt szereti: